Ultrasonisk avstandsmåler

Hva er en ultrasonisk sensor?

Vår ultrasonisk sensor er en avstandsmåler som oppfatter distansen til nærmeste hindring ved hjelp av lyd. Avstandsmåleren måler distanser ved å sende ut lydsignaler og måler hvor lang tid lyden tar på å komme tilbake til måleren etter å ha blitt sendt tilbake ved ekko. Vår avstandsmåler er helt vanntett og tåler de fleste typer væsker, som gjør den spesielt egnet til nivåmåling av væske.

Hva kan en ultrasonisk sensor brukes til?

Nivåmåling

Avstandsmåleren egner seg spesielt godt til nivåmåling. Ved å bruke Soolos avstandsmåler i et basseng eller en kumme kan du få nøyaktig status på volum i sanntid. Ved å plassere sensoren i toppen av en tank, kan den måle distansen fra sensoren til overflaten av væsken eller annet innhold i tanken. Ut ifra det kan man få oversikt over volumet.

Avstandsmåling

Soolos ultrasoniske sensor kan brukes til å måle korte, nøyaktige distanser gjennom ekkolokasjon. Den måler avstander med høy presisjon og egner seg til en rekke bruksområder.

Ultrasonisk sensor

Soolos avstandsmålere monteres sammen med vår Soolo Master boks. Dette er hjernen i vår programvare som sender informasjon fra sensoren til din mobil eller datamaskin. I appen får du sanntidsdata og kan følge med på for eksempel drivstofftanken din slik at du vet akkurat når du må ha påfyll.

Kontakt oss for et tilrettelagt tilbud

Alle har ulike problemer knyttet til både nivåmåling og avstandsmåling. Visste du at logistikkbransjen sløser millioner i året på unødvendige utkjøringer? Ta kontakt med oss i dag for en aldri mer tom tank.