Funksjon

Nivåmåling

Sensorer egnet til nivåmåling

Det er stor bredde i hva Soolos sensorer kan måle. De egner seg for nivåmåling av små tanker på 20 liter til tanker opp til 4,8 millioner liter! Nivåmåling kan benyttes uavhengig av innholdet i tanken. Det kan også benyttes i for eksempel magasiner, rør, kummer eller elver.

Med Soolo har du alltid kontroll over når det er på tide å fylle eller tømme. Dette kan du enkelt sjekke i Soolo appen som er tilgjengelig både på mobil, nettbrett og datamaskin.

Avstandsmåling

Ultrasonisk sensor fra Soolo utfører avstandsmåling. Det er en rekke nyttige bruksområder. Avstandssensoren måler hvor langt det er til nærmeste hindring. Den kan gi beskjed om en dør eller et kumlokk er åpen eller lukket. I bekker og kanaler kan Soolo monteres på begge sider av rist eller annet som samler opp kvister, søppel og annet graps. Om du sjekker i appen at det er 80cm til det renner over på den ene siden, men bare 20 cm til det renner over på andre siden, vet du at du må ut å fjerne det som blokkerer vannflyten. Du kan selv sette inn hvilke avstander som skal gi deg varsel eller alarm i appen.