Om Soolo

Soolo får tanken til å snakke med deg -helt uten at du trenger å spørre.

Norsk selskap

Soolo er stolt av å kunne si at både produkt og programvare er utviklet her i Norge. Hele produksjonen foregår innenlands i Norge. Fremgangen innen teknologi og utvikling har gitt nye muligheter som flere bransjer kan dra nytte av. Vi etablerte en helt ny og unik plattform for å tette dette gapet i markedet.

Vi har kontorer på Sandnes i Rogaland. Alle de ansatte har god kjennskap til produktene våre og kan svare deg på det du måtte lure på.

Verdien av å vite?

Med Soolo installert trenger du ikke lenger tenke på eller måle om det snart er tomt eller fullt. Soolo får tanken til å snakke med deg -helt uten at du trenger å spørre. Du kan når som helst sjekke i appen og får varsel når det er på tide å tømme eller fylle. Du kan få beskjed på SMS eller det som passer deg best når det nærmer seg et uønsket nivå. Soolo kan også gi beskjed om at en dør eller port er åpen noe som er viktig på kjølerom, i vaskehaller, rugeri eller andre steder der temperaturen bør ligge på et gitt nivå. Dette er bare noen av bruksområdene. Soolo er en genial boks som kan måle, veie, telle, registrere og spore for å nevne noe.

Gode grunner for
å velge sensorer fra Soolo:

  • Alt inkludert i månedlig pris
  • Norsk selskap
  • Kundeservice: tilgjengelig og dyktig support
  • Månedlig rapportering
  • God rekkevidde: i tuneller, under bakken, snø
  • Lang levetid og god batterikapasitet
  • Stor bredde: Tilpasset alt fra små tanker og opp til 4,8 millioner liter
  • Evighetsgaranti

Et behov i markedet

Soolo ble etablert av tre gründere som hadde en spennende og sammenfallende kompetanse om et produkt som vi så at markedet hadde stort behov for. Behovet for sanntidsdata, varsling og rapportering vokser. Enten du er klar over det behovet eller ikke, de dagene du ikke hadde den kontrollen er omme. Soolo gir deg full kontroll. Etter hvert som nye sensorer rulles ut vil næringslivet, det offentlige og privatpersoner  alle få de svarene de vil ha, og den hjelpen som vår geniale Soolo Master leverer.

Soolo har softwarekunnskap til å levere en skreddersydd brukeropplevelse til alle våre kunder. Her får du det du vil ha, ikke en standardleveranse du må ta til takke med. Vi har utviklet en enkel og brukervennlig app som gir deg full oversikt. Appen kan du dele med kollegaer, leverandører og andre som trenger informasjonen.

Vårt mantra er å levere verdien av å vite.
Vi forenkler, og vi opplyser.