Hvorfor Soolo?

Soolo gir deg verdien av å vite

Spar penger

Med Soolo vet du alltid hvor mye som er igjen i tanken. Kontrollen det gir reduserer antall fyllinger eller tømminger. Da kan du gå over til å kun tømme og fylle ved behov. Du kan også være trygg på at du aldri går tom.

Det kan bli dyrt om en septiktank renner over eller at fulle kummer forårsaker oversvømmelser. Dersom noe står åpent og ødelegger varer og produkter siden det smelter, fryser eller får vannskader kan det gi høye kostnader og nedetid. Med Soolo montert kan du forutse uhell og forhindre skadene. Det kan spare deg for store summer.

Månedlig rapportering

Hver måned tikker det inn en svært informativ rapport i din mail innboks. Her ser du hvor mange liter du brukte, hvor mye og hvor ofte det er påfylt. Vi regner også ut det gjennomsnittlige påfyllet sammenlignet med kapasiteten til tanken.

Eksempelet her viser at tanken er fylt 6 ganger, mens halvparten hadde vært mer enn nok i forhold til forbruket. Med oversikten i appen og en månedlig oppsummering er det lettere å ta bedre valg for den kommende måneden. Her kan både kunde, leverandør og miljøet spare på at det kjøres færre turer. Brukerne er like fornøyde ettersom det alltid er nok drivstoff igjen.

Lang levetid

Batteriet i Soolo Master varer i 100.000 innsendinger! Hvor mange år avhenger av bruken, men gjennomsnittlig bruk tilsvarer 10 år med batterikapasitet.
Går batteriet tomt kommer vi ut å sjekker og erstatter utstyret uten at du trenger å løfte en finger.

God rekkevidde

Soolo kan installeres langt inne i tuneller og måle nivå på tanker som er plassert under bakkenivå. Sensoren klarer også å sende signaler selv om det legger seg snø over. Soolo er tilpasset norske forhold og natur og denne rekkevidden skiller oss fra andre konkurrenter.

Redusere utslipp

Tankbilen kommer kun ut til deg for å fylle eller tømme når det er behov. Gi leverandøren tilgang til appen så kan de selv planlegge flere fyllinger/ tømminger på samme rute. Færre turer gir mindre Co2-utlipp og kilometer på veiene.

Flere tilganger i appen

Hos Soolo koster det ingenting ekstra med flere tilganger i appen. Del derfor Soolo appen med dine kollegaer og leverandører som har nytte av samme informasjon.

Sanntidsdata så ofte du ønsker det

Noen tilbydere gir deg bare daglige oppdateringer, men det syns vi er alt for sjeldent. Med Soolo får du informasjonen i sanntid og målingene oppdateres hvert femte minutt! For det er nettopp den informasjonen du trenger.

Kundeservice og support

Vi er der for våre kunder. Det er enkelt å få tak i oss på telefon og mail. Support setter deg over til våre ansatte på teknisk avdeling, montering og etterarbeid dersom du har behov for deres hjelp. Vi strekker oss langt for deg!

Mulighet for bedre leverandøravtaler

Flere av vårekunder har fått bedre betingelser hos sine leverandører etter at de monterte Soolo. De har gitt leverandørene av for eksempel drivstoff eller ferskvann tilgang til appen. Før leverte de kanskje 10 ganger i måneden for å være sikker på at det aldri ble tomt. Nå kan de sjekke Soolo appen og redusere antall fyllinger, og legge opp ruten slik at de fyller på hos alle som har behov samtidig.

Tette kummer, fulle sandfang og septiktanker som nærmest renner over er tre gode grunner for å montere Soolo. Da unngår du alle disse problemene. Det er vanlig å ta alle under en kam og tømme dem med jevne mellomrom. Med Soolo montert kan leverandøren heller tømme ved behov og ta de nærliggende som snart må fylles eller tømmes samtidig.

Aldri mer nedetid

Du kan alltid gå inn i appen og se nivået av for eksempel drivstoff på tanken. Appen sender deg en varsling dersom det er på tide å fylle. Da er du alltid sikret at du har nok til å holde maskiner og mennesker i arbeid. Soolo har også sensorer som kan gi beskjed når for eksempel en dør er åpen. Er porten til en bilvaskehall åpen for lenge en kald vinterdag kan både kjemikalier og systemer skades. Soolo kan også gi beskjed når det nærmer seg tomt for såpe og andre vaskekjemikalier.

Unngå ødeleggelser på varer og materiell

Soolo gir beskjed dersom en dør, en port eller et vindu står åpent. Ofte kan det komme store skader dersom det kommer regn inn eller uønskede temperaturendringer. Er døren til kjølerommet åpent for lenge kan du risikere å kaste store mengder mat. Det kan skyldes både en teknisk eller menneskelig feil at døren ikke er lukket. Soolo har en sensor som gir beskjed slik at døren kan lukkes før varene blir ødelagt.