Soolo Master

Boksen er hjernen bak det hele. Uansett hva du skal måle starter du med Soolo Master boks og kobler på ønsket sensor

Hva er Soolo Master?

Soolo Master er et geni av en boks som kan måle, veie, telle, registrere, spore –ja, alt du kan tenke deg. Bare gi den en sensor og få svarene du trenger i appen. Vi monterer Soolo og passende sensor etter ditt behov. Sensorene har god kontakt og rekkevidde og kan sende signaler også fra tunneller eller dype kummer. Appen kan brukes på telefon, desktop og nettbrett. Der finner du sanntidsdata, varslinger og rapporteringer av det Soolo måler

Hvordan får jeg Soolo?

1. Du bestiller Soolo abonnement
2. Vi installerer Soolo hos deg
3. Du har nå full kontroll på innholdet i tanker og tankanlegg

Tilgjengelige sensorer
til Soolo Master

Det er flere ulike sensorer som kan kobles til Soolo Master for å få den optimale utnyttelsen av løsningen. Trykk inn på sensoren du vil lese mer om. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du er usikker på hva som passer ditt behov:

Helnorsk produkt
og programvare

Soolo Master er selve «sentralen» i IoT-systemet til Soolo. Det er et helnorsk produkt og programvaren er utviklet på eget hus i samarbeid med norsk teknologimiljø. Dette gjør oss i stand til å tilpasse oss flest mulig ønsker fra deg som sluttbruker.

Etter noen år med utvikling var Soolo Master klar for markedet. Softwareutviklerne våre har hatt to tanker i hodet: brukervennlighet og full fleksibilitet. Det vil du merke når du tar din Soolo Master i bruk. Hver boks har sitt eget SIM-kort og Soolo Master støtter NB-IoT og LTE-M som databærer i telenettet. Boksen er vanntett (IP67), leveres med internt batteri, og støtter ekstern strømforsyning.

Batterilevetiden er opptil 100.000 innsendinger. Du får et rent måleintervall etter det som passer deg best – alt fra 1 minutt til 24 timer. Det viktigste du trenger å vite er at intervallet er valgfritt. Motta varsel for måling av tankvolum, om tanken fylles eller tømmes, hvor mye, fra hvilket tidspunkt og i hvilken hastighet. Det kan også installeres en form for tyverialarm der systemet sender varsel om det fylles eller tømmes innenfor/utenfor gitte tidspunkter.

Tredjepartsintegrasjoner
–åpent API

Vi har følgende måter å integrere tredjeparts datasystemer på: Push –vårt system sender data til ditt system. Dette krever at du har et system med et API vi kan bruke. Sannsynligvis kan vi det. Pull – ditt system henter ut data fra vårt system, på samme måte som appene våre henter data. Ta kontakt slik at vi kan implementere sammen med en tredjepart.