Soolo Master – verdien av å vite

Soolo Master er selve «sentralen» i IoT-systemet til Soolo. Soolo Master er et helnorsk produkt. 100% av programvaren er utviklet på eget hus i samarbeid med norsk teknologimiljø. Dette gjør oss i stand til å tilpasse oss flest mulig ønsker fra deg som sluttbruker.

Softwareutviklerne våre har hatt to tanker i hodet: brukervennlighet og full fleksibilitet. Det vil du merke når du tar din Soolo Master i bruk.

Dette trenger du å vite

Brukervennligheten er det som skiller oss mest fra konkurrentene våre. Soolo er utrolig enkel i bruk, lett og forstå og gir et hav av nyttig informasjon.

Du oppretter abonnement hos oss, og vi installerer. Du kan lene deg tilbake og lese av målingene i en enkel, brukervennlig app.

Hver boks har sitt eget SIM-kort og er tilkoblet Soolo sitt datasystem via Narrowband IoT. Boksen er vanntett (IP67), leveres med internt batteri, og støtter ekstern strømforsyning. Batterilevetiden er opptil 15 år.

Motta varsel for måling av tankvolum, om tanken fylles eller tømmes, hvor mye, fra hvilket tidspunkt og i hvilken hastighet. Systemet sender varsel om det fylles eller tømmes innenfor/utenfor gitte tidspunkter (tyverialarm).

Uten sensor tilkoblet er Soolo Master en kombinert miljømåler og GPS-sporer som også kan måle følgende:

  • Lengdegrad, breddegrad, høyde over havet
  • Relativ luftfuktighet
  • Lufttemperatur
  • Barometrisk lufttrykk
  • Akselerasjon/vibrasjon/sjokk og orientering

Med sensor tilkoblet er boksen fortsatt en kombinert miljømåler og GPS-sporer, i tillegg til tilkoblet sensor.

Soolo Master støtter NB-IoT og LTE-M som databærer i telenettet.

Intervaller og innsendingstidspunkter

Intervaller og tidspunkter for innsending

Valgfritt og ubegrenset uten tillegg i pris!

For å kunne oppnå optimal batterilevetid, er systemet laget slik at det er Soolo Master som tar initiativ til all innsending av data. Mesteparten av tiden holder den elektronikken i sparemodus. Etter en gitt tid våkner elektronikken, tar de nødvendige målingene basert på gitte kriterier, og går tilbake til sparemodus igjen.
Du får et rent måleintervall etter det som passer deg best – alt fra 1 minutt til 24 timer. Det viktigste du trenger å vite er at intervallet er valgfritt.

Tilgjengelige sensorer til Soolo Master

Ultrasonisk avstandsmåler

Måler avstanden fra sensoren til nærmeste hindring, f.eks. væskeoverflaten i en tank. Sensoren er vanntett og tåler de fleste typer drivstoff.

Avstandsmåleren brukes til nivåmåling i tank eller vann/avløp, og kan også brukes til å detektere andre objekter, slik som «om en dør er åpen eller lukket» eller «er det en person foran meg».

Lasersensor

Sensoren måler væskenivå for væsker som reflekterer laserlys (ikke rent vann).

Den måler også avstand til andre objekter, slik som «er det noe i denne beholderen» eller «er døren åpen eller lukket».

I tillegg kan den detektere type overflate, som tre, metall etc.

Strømsensor

En vanlig strømmåler viser timesforbruk på summen av alle kurser som går inn på måleren. Vår strømsensor måler forbruket på den kursen du setter klemmen på. Det gir mer detaljerte fakta ogpresis informasjon for en korrekt fordeling av strøm til leietakere. I tillegg gir det innsikt i å avdekke ulogisk forbruk/sløsing.

Motta varsel når strømmen går, uansett når på døgnet. Du får en detaljert måling på underkurser og enkeltapparater, for eksempel kjølerom og varmepumper.

Strømsensoren vår kan enkelt monteres rundt ledninger – uten inngripen i det elektriske anlegget og uten elektriker. Den er batteridrevet, alternativ kan du trekke strøm fra 230V.

Standardløsningen er for opptil 500A strømstyrke.

Væsketrykksensor

Denne sensoren er en metallhylse som dyppes ned i væske, hengende etter kabelen. Den måler absolutt væsketrykk gjennom to hull i enden av metallhylsa.

Selve Soolo Master-boksen måler også atmosfærisk (barometrisk) trykk.

Sensoren er laget i rustfritt stål og kabelen i polyuretan. Denne tåler de fleste drivstofftyper, akkurat som ultrasonisk avstandsmåler.

Vi har en sensor som måler opptil 10 meter væskedybde, samt en som er beregnet til rent væsketrykk (typisk i kommunal ferskvannsfordeling) som tåler 20 bar vanntrykk.

Tredjepartsintegrasjoner – åpent API

Vi har følgende måter å integrere tredjeparts datasystemer på:

Push – vårt system sender data til ditt system. Dette krever at du har et system med et API vi kan bruke. Sannsynligvis kan vi det.

Pull – ditt system henter ut data fra vårt system, på samme måte som appene våre henter data.

Ta kontakt slik at vi kan implementere sammen med en tredjepart.

Gi meg verdien av å vite!

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg snarest for å komme i gang med Soolo hos deg.

Har du spørsmål? Ring oss på 480 70 031

Kontaktksjema enkel