Soolo gir deg verdien av å vite

Altfor lenge så vi behovet for et produkt som gir deg full kontroll over det du ønsker å måle og spore. Noe så enkelt som boks som måler innholdet i tanker, tankanlegg og magasiner. Bare for å nevne noen. Og at alt dette presenteres for deg i en enkel, brukervennlig app.

Behovet for sanntidsdata, varsling og rapportering vokser. Enten du er klar over det behovet eller ikke; de dagene du ikke hadde den kontrollen er omme. Soolo gir deg full kontroll.

En gjeng med store ambisjoner

Soolo ble etablert av tre gründere som hadde en spennende og sammenfallende kompetanse om et produkt som vi så markedet hadde behov for.

Første bud for oss var: Lag noe unikt og start på en helt ny plattform.

Et geni av en boks som kan måle, veie, telle, registrere, spore. Ja, alt du kan tenke deg. Bare gi den en sensor. Og den skal aldri gå tom for strøm eller måtte lades.

 

I tillegg skulle vi ha softwarekunnskap til å levere en skreddersydd brukeropplevelse til alle våre kunder. Altså det du egentlig vil ha. Ikke en standardleveranse du må ta til takke med.

Etter noen år med utvikling er Soolo Master klar for markedet. Etter hvert som nye sensorer rulles ut vil næringslivet, det offentlige og privatpersoner få alle de svarene de vil ha, og den hjelpen som vår geniale Soolo Master leverer.

Vårt mantra er å levere verdien av å vite. Vi forenkler, og vi opplyser.

Gi meg verdien av å vite!

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg snarest for å komme i gang med Soolo hos deg.

Har du spørsmål? Ring oss på 480 70 031

Kontaktksjema enkel